به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر محسن ربیع خواه بازیکن اسبق تیم پرسپولیس در بازدید از دومین نمایشگاه یاریگران زندگی اظهار کرد: نمایشگاه نسبت به سال گذشته خیلی طراحی جذابتر و قشنگتری دارد و بسیار وسیع تر شده است.
وی افزود: به خانوادهها، دانشآموزان و مربیان مدارس و آموزشگاههای عالی پیشنهاد می کنم در این نمایشگاه حضور پیدا کنند؛ چرا که این باعث می شود با کسب آگاهی و شناخت آسیبهای اعتیاد مانع از گرایش نوجوانان و جوانان به مصرف مود مخدر شوند.
بازیکن اسبق پرسپولیس با بیان اینکه ورزشکاران یک تعهدی هم نسبت به جامعه دارند، گفت: ما باید الگویی برای جوانان باشیم تا زندگی سالمی داشته باشند و تلاش کنیم تا راه درست را به آنان نشان دهیم.
گفتنی است دومین نمایشگاه یاریگران زندگی از ۲۳ تا ۲۹ آبان در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برقرار است.