• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
5
معاون قوه قضاییه؛

نمایشگاه یاریگران زندگی به «ایجاد حس همدلی و همبستگی بین مردم و بخش های مختلف حاکمیت» کمک می‌کند

  • کد خبر : 104269
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۴
نمایشگاه یاریگران زندگی به «ایجاد حس همدلی و همبستگی بین مردم و بخش های مختلف حاکمیت» کمک می‌کند

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: نمایشگاه یاریگران زندگی به «ایجاد حس همدلی و همبستگی بین مردم و بخش های مختلف حاکمیت» کمک بزرگی می‌کند؛ این نمایشگاه تمرینی برای بهتر شدن مردم و سازمان ها است.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دکتر اصغر جهانگیر در حاشیه بازدید از دومین نمایشگاه یاریگران زندگی گفت: این نمایشگاه کمک بزرگی از جهت «ایجاد حس همدلی و همبستگی بین مردم و بخش های مختلف حاکمیت» یعنی نزدیکی بین مردم و حاکمیت که آن وعده و آرمانی که ما در قانون اساسی دیده‌ایم؛ می‌باشد.

وی افزود: قانون اساسی دو حق را در کنار هم دیده، یکی «حق حاکمیت» که از طریق سازمان ها ‌و نهادهایی است که به موجب قوانین عادی تاسیس می‌شوند، شناخته می‌شود و دیگری «حق ملت»؛ که این دو در کنار هم دیده می‌شوند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه  تصریح کرد: حق ملت به جنبه های مختلف مانند حق سلامت، آموزش، برابری و عدالت اجتماعی، استفاده از آزادی‌های عمومی و سایر مواردی که به موجب قوانین و مقررات برای مردم در نظر گرفتیم، برمی‌گردد.

جهانگیر بیان داشت: این نمایشگاه تلاش دارد حقوق مغفول مانده ملت را یادآوری کند که شما حق آموزش دارید ولو آن که فقیر باشید و ما موظفیم به واسطه همیاری با شما، آن کسانیکه مانده‌اند چه فقیر و چه مریض بوده‌اند، شناسایی شوند و در یک سطح برابر آموزشی، سلامتی و اجتماعی قرار گیرند و ظرفیت‌هایشان به قابلیت‌هایی برای ساخت کشور تبدیل شود. 

وی افزود: این نمایشگاه تمرینی برای بهتر شدن مردم و سازمان ها است؛ مردم برای اینکه به خودشان و دیگران کمک کنند و سازمان‌ها برای اینکه فرصت های بیشتری را برای خدمت به مردم فراهم کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه  در ادامه؛ مهم‌ترین رکن اجتماع را «خانواده» برشمرد و گفت: خانواده محوری در جامعه اسلامی به عنوان اصل بنیادین مورد توجه قرار گرفته نه فردمحوری؛ لذا حضور خانواده ها در این نمایشگاه خیلی تاثیرگذار است برای شناختن آسیب‌هایی که در پیرامونشان می‌باشد؛ هم در محیط خانواده‌شان، هم در محیط اطرافشان و هم در حوزه آموزشی‌شان. 

جهانگیر با اشاره به خدمات ارائه شده از سوی غرفه‌های نمایشگاه افزود: آشنایی با اوقات فراغت افراد و خانواده‌شان. اینکه فرزندان اوقات فراغت را در فضای مجازی چطور میگذراند و یا تهدیدات و فرصت‌های فضای مجازی چیست؟ همه این‌ها را به صورت یکجا می‌توان در این نمایشگاه تجربه کرد. شناخت تهدیدات موجب می‌شود که آنها از این فضا دور شوند و شناسایی آسیب‌ها نیز باعث می‌شود که افراد از فرصت‌هایی که این فضا در اختیارشان قرار میدهد، به درستی استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=104269

برچسب ها