• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
9

گزارش تصویری از آنچه در سومین روز دومین نمایشگاه یاریگران زندگی گذشت؛ حضور گروه‌های دانش‌آموزی در روز جمعه

  • کد خبر : 104189
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۸
گزارش تصویری از آنچه در سومین روز دومین نمایشگاه یاریگران زندگی گذشت؛ حضور گروه‌های دانش‌آموزی در روز جمعه

سومین روز از دومین نمایشگاه یاریگران زندگی در روز جمعه با حضور شخصیت‌های ورزشی و هنری و گروه‌های دانش‌آموزی رقم خورد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛حضور محمد برزگر و محمد انصاری دو پیشکسوت باشگاه پرسپولیس و شهرزاد کمال‌زاده؛ بازیگر سینما و تلویزیون از اتفاقات این نمایشگاه بود.

از دیگر موضوعات امروز نمایشگاه نیز می‌توان به حضور پررنگ گروه‌های مختلف دانش‌آموزی در روز جمعه، برگزاری مسابقات جذاب همچون لیفت وزنه‌برداری بانوان و آقایان، اجرای هیجان‌انگیز مانور عملیاتی سگ‌های موادیاب، کارگاه علمی نجوم، اجرای گروه‌های سرود دانش آموزی اشاره کرد.

همچنین در این روز از خانواده شهید “رضا قلی مهریزی” (شهید پلیس راه) توسط دکتر محمد زارعی؛ قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است دومین نمایشگاه یاریگران زندگی از ۲۳ تا ۲۹ آبان در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برقرار است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=104189

برچسب ها