به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ محمد برزگر در سومین روز از دومین نمایشگاه یاریگران زندگی ضمن خداقوت و تقدیر از دستاندرکاران برپایی این نمایشگاه و ابراز مسرت از پویایی و نشاط مملو در آن، اظهار کرد: این پویایی و نشاط اجتماعی، به افرادی که زمانی درگیر اعتیاد بودند و اکنون بهبود یافتهاند و نیز خانواده بهبودیافتگان امید میبخشد.
این پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس بیان کرد: من به عنوان یک ورزشکار نیز وظیفه دارم که در این حوزه حضور داشته باشم، در کاهش آسیبهای اجتماعی فعالیت کنم و پیام عشق و امید را به بهبودیافتگان از اعتیاد و افرادی که قصد ترک آن را دارند، بدهم.
گفتنی است دومین نمایشگاه “یاریگران زندگی” از ۲۳ تا ۲۹ آبان ماه در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برقرار است.