به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ صادق ستاریفرد در حاشیه بازدید از دومین نمایشگاه یاریگران زندگی گفت: یکی از موضوعات جدی که آموزش و پرورش و تمامی نهادهای تربیتی باید به آن توجه کنند، «یادگیری اجتماعی» است.
وی تصریح کرد: در این نمایشگاه، غرفههایی وجود دارد که دستگاههای مختلف، فرصتهای خود را به نمایش گذاشتهاند. هدف از این نمایشگاه نیز، ارائه انفعالات و فرصتهای یادگیری اجتماعی برای کودکان است تا بتوانیم به واسطه این عناصر، مانع آسیبهای اجتماعی شویم.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: شاید مهمترین عناصر شکلدهنده این فعالیتها، که تحت عنوان «یاریگران زندگی» شناخته میشوند، معلمان، مربیان و مادران هستند. کودکان امروز نیاز دارند که اوقات فراغت خود را به درستی پر کنند. به نظر میرسد که در این اوقات، یعنی در زمان بازی و تفریح، کودکان به خوبی هم تربیت میشوند و هم به یادگیری میپردازند.
ستاریفرد افزود: خوب است که ما بازیها و فعالیتهای فراغتی خود را به سمت فرصتهای تربیتی هدایت کنیم و آنها را در معرض دید علاقمندان، بهویژه مربیان، مدیران مدارس و معلمان قرار دهیم. این افراد میتوانند از نزدیک ببینند که چه فرصتهای خلاقانهای برای کودکان در ساعات آموزشی و غیرآموزشی پیشبینی شده است. همچنین، خانوادهها میتوانند در اوقاتی که کودکان در منزل هستند، به سرگرم کردن آنها بپردازند و از این فرصت سرگرمی برای تربیت هدفمند و نظاممند استفاده کنند.
وی بیان کرد: «یاریگر زندگی» به معنای قرار دادن کودکان در مسیر درست زندگی و هدایت آنهاست. این امر به آنها کمک میکند تا ساعات مهم تربیت اجتماعی را یاد بگیرند. مسئله جامعهپذیری، احساس مسئولیت، عزت نفس و اعتماد به نفس دانشآموزان، همه با بازیهای خلاق و برخی از فعالیتهای رسمی قابل انتقال است.
ستاریفرد گفت: به نظر میرسد این نمایشگاه ظرفیت مناسبی را ایجاد کرده است تا تمامی افرادی که متولی تربیت کودک و نوجوان هستند، از جمله پدر و مادر، مربیان، معلمان و مدیران مدارس، از نزدیک این فرصتها را مشاهده کنند و انشاءالله بتوانند این فرصتها را برای کودکان فراهم آورند.