• امروز : پنج شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 17 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
8
پیشکسوت تیم فوتبال استقلال؛

نمایشگاه «یاریگران زندگی» نسبت به سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است

  • کد خبر : 104029
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴
نمایشگاه «یاریگران زندگی» نسبت به سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران و سفیر پیشگیری از اعتیاد گفت: نمایشگاه یاریگران زندگی نسبت به سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ هادی شکوری در بازدید از نمایشگاه “یاریگران زندگی” در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت چشمگیر این نمایشگاه نسبت به سال گذشته گفت: سال گذشته نیز از این نمایشگاه بازدید کردم و امسال هم تعداد غرفه‌های نمایشگاه یاریگران زندگی، نسبت به سال گذشته افزایش یافته و هم شاهد حضور فعال دانش‌آموزان و نوجوانان در این نمایشگاه هستیم.

این پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران و سفیر پیشگیری از اعتیاد، ضمن تأکید بر وظیفه اجتماعی ورزشکاران بر انجام اقداماتی در راستای پیشگیری از اعتیاد، گفت: سعی می‌کنیم تا حد امکان در محافلی همچون نمایشگاه یاریگران زندگی که به پیشگیری از اعتیاد می‌پردازد، حضور پیدا کرده و بتوانیم تبلیغ مثبتی در راستای پیشگیری از ابتلای جوانان به این‌ عارضه خانمان‌سوز داشته باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد تا شاهد روزی باشیم که اعتیاد به طور کامل در کشورمان ریشه‌کن شود.

گفتنی است دومین نمایشگاه یاریگران زندگی از ۲۳ تا ۲۹ آبان در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب پابرجا است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=104029

برچسب ها