• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
4
وزیر آموزش و پرورش؛

نمایشگاه یاریگران زندگی اقدامی نوآورانه در حوزه پیشگیری از اعتیاد است

  • کد خبر : 103903
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۹
نمایشگاه یاریگران زندگی اقدامی نوآورانه در حوزه پیشگیری از اعتیاد است

وزیر آموزش و پرورش، نمایشگاه یاریگران زندگی را اقدامی خلاقانه و نوآورانه در حوزه پیشگیری از اعتیاد خواند و گفت: این وزارتخانه آمادگی دارد گام‌های موثرتری در حوزه پیشگیری بردارد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دکتر علیرضا کاظمی عصر امروز در مراسم افتتاح دومین نمایشگاه یاریگران زندگی و پارک یادگیری که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با بیان اینکه امروز شاهد دومین نمایشگاه یاریگران زندگی هستیم، اظهار داشت: نمایشگاه یاریگران زندگی اقدامی خلاقانه و نوآورانه در حوزه پیشگیری از اعتیاد است.

وی افزود: یکی از چالش‌های مهم کشور موضوع آسیب‌های اجتماعی است که بخش‌های مختلف کشور در ابعاد مختلف درگیر آن است.

وی با بیان اینکه ما در آموزش و پرورش در خط مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی هستیم، افزود: همچنین این آمادگی را داریم که بتوانیم گام‌های موثرتری در این حوزه برداریم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه با جامعه‌ای ۴۰‌ میلیونی می‌تواند در پیشگیری و مداخله نقش مهمی داشته باشد، شبکه بزرگ انسانی و بخش‌های نرم افزاری و سخت افزاری وزارت آموزش و پرورش نیز آماده است تا در حوزه آسیب‌های اجتماعی اقدامات اثرگذاری انجام دهد.

کاظمی تصریح کرد: یکی از جلسات ثابت هفتگی وزارت آموزش و پرورش، درباره آسیب‌های اجتماعی است و می‌خواهیم با برنامه درست و آسیب‌شناسی درست، اثرگذاری خوبی در سراسر کشور داشته باشیم.

وی بر استفاده از ظرفیت سامانه نماد، ظرفیت معلمان و تمام شبکه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و ادامه داد: امروز بهترین شخصیت‌های ورزشی، فرهنگی و اجتماعی در این جمع حضور پیدا کرده‌اند و مطمئن باشید این دوره بهترین دوره برای پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با تاکید بر اینکه مهمترین دغدغه رهبر معظم انقلاب اسلامی موضوع آسیب‌های اجتماعی گفت: امروز باید این موضوع دغدغه همه مسئولین کشوری باشد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=103903

برچسب ها