• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
11

انعقاد تفاهم‌نامه شورای مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد با شبکه دنا

  • کد خبر : 10377
  • ۰۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۳:۳۶

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای مبارزه با مواد مخدر تفاهم‌نامه‌ای با شبکه استانی دنا برای تولید ۸۴ برنامه بسته شده است. دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به اهمیت اجتماعی کردن مقوله مبارزه با […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای مبارزه با مواد مخدر تفاهم‌نامه‌ای با شبکه استانی دنا برای تولید ۸۴ برنامه بسته شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به اهمیت اجتماعی کردن مقوله مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: برای دستیابی به این هدف باید از ظرفیت های مختلفی که در این زمینه وجود دارد بهره برد.

سید ناصر رضایی افزود: راهبرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر تاثیرگذاری بیشتری دارد و به همین خاطر باید از تمامی ظرفیت‌های موجود دراین زمینه استفاده کرد و در رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر همه سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان باید مشارکت داشته باشند و در این زمینه احساس مسئولیت کنند.

این مسئول در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد همچنین با اشاره به نقش موثر روحانیت درزمینه اجتماعی کردن مبارزه با اعتیاد عنوان کرد: ائمه جمعه و جماعات با استفاده از تاثیر کلام و نیز جایگاه ویژه‌ای که در بین مردم دارند می‌توانند در این زمینه تاثیرگذار باشند.

رضایی با بیان این که استفاده از ظرفیت صدا و سیما نیز در راستای اجتماعی کردن مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر و آگاه‌سازی مردم در این زمینه بسیار موثر خواهد بود، اذعان داشت: در همین راستا با تفاهم‌نامه‌ای که بین شبکه دنای کهگیلویه و بویراحمد و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بسته شده ۸۴ برنامه در رادیو و تلویزیون در این زمینه ساخته و از بخش‌های مختلف صدا و سیمای استان در زمان مناسب پخش خواهد شد.

وی با اشاره به بهره‌گیری از تهیه‌کنندگان توانمند هم‌استانی در ساخت این برنامه‌ها ابراز کرد: مدت زمان برنامه‌های تولیدی در این زمینه ۲۵۲۰ دقیقه است که سه روز در هفته و تا پایان سال جاری پخش خواهد شد.


منبع خبر: فارس ۹۳٫۵٫۳۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=10377

برچسب ها