• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 8
5

بخش اعظمي از مشكلات امنيتي و اجتماعي كشور ناشي از مواد مخدر است

  • کد خبر : 10305
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۵:۴۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان گفت: بخش اعظمي از مشكلات امنيتي و اجتماعي كشور ناشي از مواد مخدر است كه ما را در مقابل يك جنگ تمام عيار با دشمن قرار داده است.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان؛ پيرو دستورالعمل ابلاغي از […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان گفت: بخش اعظمي از مشكلات امنيتي و اجتماعي كشور ناشي از مواد مخدر است كه ما را در مقابل يك جنگ تمام عيار با دشمن قرار داده است.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان؛ پيرو دستورالعمل ابلاغي از سوي دفتر مشاركت‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر مبني بر توانمندسازي و بروز رساني اطلاعات مديران سمن‌ها و مراكز فعال حوزه مبارزه با مواد مخدر، كارگاه آموزشي يك روزه با موضوع آشنايي با روانگردان هاي جديد و آسيب‌هاي اجتماعي قرن ۲۱ ويژه كارشناسان سازمان هاي مردم نهاد در زاهدان برگزار شد.

محمد هادي مرعشي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان در افتتاح اين كارگاه ضمن تشكر و قدر داني از مديران مراكزي كه بصورت مستمر در تمام كارگاه هاي آموزشي شركت نموده‌اند طي سخناني با اشاره به نقش سمن‌ها در پيشبرد اهداف برنامه هاي پيشگيري از اعتياد اظهار داشت: دشمنان مراكز فرهنگي، اقتصادي و مذهبي كشور ما را هدف گرفته‌اند.

وي افزود: بخش اعظمي از مشكلات امنيتي و اجتماعي كشور ناشي از مواد مخدر است كه ما را در مقابل يك جنگ تمام عيار با دشمن قرارداده است. با توجه به آمارهاي ارائه شده و آسيب‌هاي پيدا و پنهان اين پديده به نظر مي‌رسد ما هنوز آمادگي لازم براي رويارويي با اين معضل را نداريم و عمق فاجعه را درك نكرده ايم.

مرعشي بيان داشت: سازمان‌هاي مردم‌نهاد با توجه به نوع فعاليتشان مي‌توانند در امر مبارزه بسيار مثمر ثمر باشد، وجود ۴۰ مركز پيشگيري و درمان با توجه به گستردگي استان بسيار كم مي‌باشد كه احتياج به بررسي و اقدامات گسترده دارد.

وي افزود: تلاش دبيرخانه شورا بر اين است كه با حمايت‌هاي ستاد بتواند كارگاه‌هاي بيشتري را با موضوعات جديد و اساتيد مجرب برگزار كند.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان۹۳٫۵٫۲۹ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=10305

برچسب ها