• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - محرم - 1447
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
8

برگزاری نشست مشترک مدیران کل تخصصی ستاد مبارزه با مواد مخدر با مسوولان دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل

  • کد خبر : 103
  • ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۰

  نشست مشترک مدیران کل تخصصی ستاد مبارزه با مواد مخدر با مسوولان دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در وین به‌منظور بررسی نتایج ارزیابی آن دفتر در خصوص اثرگذاری کمک‌های UNODC بر فعالیت‌ها و اقدامات و عملکرد کشورمان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در قالب برنامه کشوری برگزار شد. به […]

 

نشست مشترک مدیران کل تخصصی ستاد مبارزه با مواد مخدر با مسوولان دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در وین به‌منظور بررسی نتایج ارزیابی آن دفتر در خصوص اثرگذاری کمک‌های UNODC بر فعالیت‌ها و اقدامات و عملکرد کشورمان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در قالب برنامه کشوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ محمود بیات مدیرکل روابط بین‌الملل ستاد در آغاز این نشست که صبح امروز در محل مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد، گفت: وقتی پروژه‌ای اجرایی می‌شود از جنبه‌های هزینه‌ای، تکنیکی، فنی و میزان اثربخشی، مورد ارزیابی و پایش قرار می‌گیرد تا برنامه‌ها و پروژه‌های بعدی متناسب‌تر و اثربخش‌تر از قبل طراحی و اجرایی شوند.
وی افزود: در این نشست گرد هم آمده‌ایم تا اجرای سال اول برنامه کشوری دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران و چارچوب نظارت و شاخص‌های اجرایی دو زیر برنامه‌ «قاچاق مواد مخدر و مدیریت مرزی» و «کاهش تقاضای مواد و کنترل اچ‌آی‌وی» را مورد بررسی قرار دهیم.
همچنین در این نشست، آنتونینو دلئو هماهنگ‌کننده دفتر UNODC در تهران اظهار داشت: با کمک مدیران کل ستاد مبارزه با مواد مخدر می‌توانیم در ارزیابی اجرای سال اول برنامه کشوری دفتر UNODC که در سال ۲۰۱۱ شروع شد، شاخص‌های عملکردی برای اندازه‌گیری میزان پیشرفت در برنامه کشوری در حوزه مبارزه با مواد مخدر را به دست آوریم.
گاتام بابار هماهنگ‌کننده واحد برنامه‌ریزی استراتژیک دفتر UNODC در وین نیز در این نشست گفت: وقتی پروژه‌ای در یک کشور برنامه‌ریزی می‌شود اولین مرحله، تعیین اولویت‌های یک کشور است و در مرحله بعد نیز برنامه‌ریزی باید براساس اطلاعات دقیق صورت بگیرد تا نیازهای مردم آن کشور برآورده شود.
وی با بیان اینکه پروژه‌ها پس از طراحی و اجرایی شدن باید از دو جهت خروجی برنامه و میزان اثربخشی مورد ارزیابی قرار بگیرند، افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی، ارتقاء سطح دانش و بینش شرکت‌کنندگان، طراحی برنامه‌های آموزشی، برنامه پیشگیری از اعتیاد و… از جمله خروجی‌های پروژه محسوب می‌شوند و اینها جزو مسوولیت‌های دفترUNODC است که خروجی برنامه نامیده می‌شوند.
بابار در ادامه، میزان اثربخشی پروژه‌ را هدف بعدی ارزیابی‌ها عنوان کرد و بیان داشت: همتایان ملی و کشورهای دیگر می‌توانند با اطلاع از میزان اثربخشی مثبت پروژه، آن را مورد استفاده قرار دهند تا بدین شکل از انجام هزینه‌های مضاعف جلوگیری شود.
وی گفت: در این جلسه دو زیر برنامه‌ مورد اشاره مورد بررسی قرار خواهند گرفت تا چالش‌های موجود در آنها مشخص و رفع شوند.
گفتنی است در این جلسه مدیران کل تخصصی و کارشناسان ستاد مبارزه با مواد مخدر و کارشناسان دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در تهران حضور داشتند و در خصوص موضوعات مورد علاقه به بحث و بررسی پرداختند.

 

 

منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ۲۷/۶/۹۱


 
 
 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=103

برچسب ها