• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73439اخبار امروز : 8
8
مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی؛

خیرین، پشتیبان اصلی در مبارزه با اعتیاد و ایجاد اشتغال پایدار هستند

  • کد خبر : 102545
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
خیرین، پشتیبان اصلی در مبارزه با اعتیاد و ایجاد اشتغال پایدار هستند

مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی، خیرین را پشتیبان اصلی در مبارزه با اعتیاد و ایجاد اشتغال پایدار برشمرد و گفت: زندگی بزرگ‌ترین هدیه خداوند است و خیرین با کمک به ایجاد اشتغال پایدار، این هدیه را به افراد بازمی‌گردانند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ حسن حمزه‌زاده در دومین همایش ملی مجمع خیرین یاریگران زندگی که در محل ستاد مبارزه با مواد مخدر با حضور جمعی از خیرین، کارآفرینان و فعالان اجتماعی برگزار شد، ضمن اشاره به نقش بزرگ خیرین در راه‌اندازی مجمع خیرین مدرسه‌ساز و سپس مجمع خیرین سلامت در دهه‌های گذشته، گفت: اکنون خیرین بزرگی در مجمع خیرین یاریگران زندگی حضور دارند و به پربار شدن این حوزه نوین کمک کرده‌اند.

وی تأکید کرد: مخاطب اصلی این مجمع، مظلوم‌ترین افراد جامعه یعنی کسانی هستند که پس از بهبودی از اعتیاد، به پناه و حمایتی نیاز دارند تا با ایجاد اشتغال پایدار بتوانند به زندگی بازگردند.

مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی سپس خطاب به خیرین حاضر در همایش گفت: زندگی بزرگ‌ترین هدیه خداوند است و شما خیرین با کمک به ایجاد اشتغال پایدار، این هدیه را به افراد بازمی‌گردانید.

حمزه‌زاده همچنین با یادکرد از شهید آیت‌الله رئیسی که ایده تأسیس مجمع خیرین یاریگران زندگی را به سردار مؤمنی؛ رییس سابق ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزیر کشور کنونی ارائه داده بود، افزود: در ابتدا قرار بر این بود که مجمع در سال نخست تنها پنج شعبه استانی را راه‌اندازی کند؛ اما با تلاش‌های انجام شده، این تعداد به ۱۵ شعبه افزایش یافت. اکنون، در کمتر از دو سال، تعداد شعبه‌ها به ۳۱ استان کشور رسیده است.

وی افزود: در این مدت بیش از ۳۰۰۰ خیر با آورده مالی بالغ بر ۵۵۰ میلیارد تومان به این مجمع پیوسته‌اند.

اهمیت اشتغال معتادان رهایی‌یافته از نظر خیرین

در بخش دیگری از این همایش، هشترودی؛ یکی از خیرین برجسته استان زنجان به اهمیت توجه به اشتغال افراد رهایی‌یافته از اعتیاد اشاره کرد.

وی گفت: توجه به اشتغال رها یافتگان از اعتیاد، نماد فرهنگ بالای جامعه است و خیرین با تمرکز بر این موضوع، نقش مهمی در بازگرداندن این افراد به زندگی سالم و پربار ایفا می‌کنند.

با تمام توان در این راه می‌مانیم

در ادامه علیرضا نبی؛ نایب‌رییس هیئت مدیره این مجمع خیرین یاریگران زندگی گفت: این ما خیرین هستیم که در مسیر خدمت به دیگران انسان‌تر می‌شویم و نباید موضوع را یکسویه ببینیم. عمل نیکو لطفی الهی است که به ما رسیده و باید با تمام توان خود در این راه کوشا باشیم.

به آینده این مجمع بسیار امیدوارم

رمضانعلی سنگدوینی؛ رییس فراکسیون خیرین و امور خیریه مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از خیرینی که حاشیه امن را کنار نهاده‌اند و تمام زندگی خود را وقف نجات جامعه کرده‌اند، گفت: دو وزیر از دل این مجمع بیرون آمده و این نشان‌دهنده سطح توانمندی و تأثیر آن است.

دکتر مؤمنی؛ وزیر کشور و دکتر کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش توانستند منشأ اثر در مجمع خیرین یاریگران زندگی باشند و من به آینده این مجمع بسیار امیدوارم.

وی با اشاره به ظرفیت و توان دولت حضور خیرین در چنین عرصه‌هایی را یکی از راه‌های اعتلای ایران اسلامی دانست.

اعتیاد، تروری خاموش اما فراگیر 

حجت‌الاسلام میثم امرودی؛ مدیر عامل جامعه تعلیمات اسلامی نیز در سخنانی اعتیاد را تروری خاموش توصیف کرد که نه تنها به فرد، بلکه به جامعه نیز آسیب‌های جدی وارد می‌کند و تأکید کرد: مجمع خیرین یاریگران زندگی در کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد نقش مهمی داشته و همه دستگاه‌های دولتی و مردمی باید با این مجمع همکاری کنند تا به نتایج بهتری در کاهش اعتیاد و آسیب‌های ناشی از آن دست یابیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=102545

برچسب ها