• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 14
5

اختصاص ۷۱ میلیارد تومان برای رفع آسیب‌های اجتماعی در شهر/ اعتیاد مهمترین معضل در تهران

  • کد خبر : 10251
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه در سال جاری مبلغ ۷۱ میلیارد تومان برای رفع آسیب‌های اجتماعی اختصاص داده شده است، گفت: مهمترین معضل در حوزه آسیب‌ها در شهر تهران اعتیاد محسوب می‌شود که برای رفع این آسیب شهرداری به تنهایی نمی‌تواند کار موثری را انجام دهد. به گزارش خبرنگار […]

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه در سال جاری مبلغ ۷۱ میلیارد تومان برای رفع آسیب‌های اجتماعی اختصاص داده شده است، گفت: مهمترین معضل در حوزه آسیب‌ها در شهر تهران اعتیاد محسوب می‌شود که برای رفع این آسیب شهرداری به تنهایی نمی‌تواند کار موثری را انجام دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، حجت‌الاسلام عبدالمقیم ناصحی در نشست مطبوعاتی خود با اشاره به اینکه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر دارای ۷ کمیته است، اظهارداشت: علاوه بر کمیته‌های اشاره شده ۲ ستاد نیز زیر مجموعه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: کمیسیون فرهنگی اجتماعی از جمله کمیسیون‌هایی است که به صورت فعال و پویا طرح‌ها و لوایح مختلفی را بررسی و به تصویب می‌رساند و بنای این کمیسیون براساس تعامل و همکاری است.

حجت‌الاسلام ناصحی خاطرنشان کرد: کمیسیون فرهنگی تا آنجایی که بتواند از جنجال‌آفرینی‌ها به دور خواهد بود و نظارت مستمری را بر برنامه‌های تدوین شده از سوی شورا دارد و البته اگر نکته‌ای پیش آید بر اساس رسالت خود وارد می‌شود ضمن اینکه این کمیسیون بر اعتبارات تخصیص شده در بخش‌های فرهنگی نظارت می‌کند.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران در یکسال اخیر در حوزه فرهنگی اقدامات خوبی را انجام داده است، گفت: پس از تصویب مصوبات باید زمانی را برای اجرای آن در نظر بگیریم تا مصوبات روال طبیعی خود را طی کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه در یکسال گذشته کمترین مصوبات در امور دینی از سوی شورا به تصویب رسیده است، گفت: بیشتر مصوبات به تصویب رسیده در شورا در بخش‌های مختلف و زیرساخت‌های فرهنگی، ورزشی و همچنین برگزاری جشنواره‌های مختلف بوده است.

حجت‌الاسلام ناصحی ادامه داد: شورای شهر نیز همانند شهروندان بر داشتن روحیه شاد در شهر تأکید دارد و در همین زمینه نیز معاونت اجتماعی، فرهنگی شهرداری تهران اقدامات گسترده‌ای را در مناطق مختلف انجام داده است که از آن جمله می‌توان به ساخت مکان‌های موسیقی و همچنین ساخت خانه تئاتر اشاره کرد که این مجموعه در خاورمیانه بی‌نظیر است.

وی در ادامه نشست خبری خود با اشاره به کارگیری کمیسیون فرهنگی از اساتید و نخبگان برای تصویب طرح‌ها اظهارداشت: توجه به مسائل فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی و همچنین اولویت‌بندی آنها از جمله سیاست‌های اصلی کمیسیون فرهنگی محسوب می‌شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر تهران تصریح کرد: از ابتدای فعالیت شورای چهارم و پس از تشکیل کمیسیون‌های تخصصی، جلسات مشترکی با نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و همچنین استانداری و شهرداری درخصوص مشکلات فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر برگزار شده است که نتایج خوبی را در بر داشته است.

وی تصریح کرد: تا به امروز ۵ جلسه مشترک فی‌مابین نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، شورای شهر تهران و استانداری و همچنین شهرداری برگزار شده است که در آینده نزدیک نیز از ظرفیت سایر دستگاه‌ها از جمله قوه قضاییه، صدا و سیما، بهزیستی و نیروی انتظامی در کار گروه مشترک اشاره شده استفاده خواهد شد.

حجت‌الاسلام ناصحی یکی از اهداف کمیته اشاره شده را وقف آسیب‌های اجتماعی و اجرای برنامه‌های عملیاتی دانست و گفت: از مهمترین آسیب‌های اجتماعی در شهر تهران می‌توان به معضل اعتیاد اشاره کرد که در این زمینه شهرداری به تنهایی نمی‌تواند تصمیمات شورای شهر تهران را عملیاتی کند و در این زمینه نیاز به همکاری و تعامل سایر بخش‌ها و سازمان‌ها است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر تهران تصریح کرد: شورای شهر تهران بنا دارد براساس رسالتی که به عهده نمایندگان است نظارت دقیقی را نیز بر پیمانکاران تحت امر شهرداری داشته باشد تادر این زمینه نیز مشکلات گذشته را شاهد نباشیم.

حجت‌الاسلام ناصحی در ادامه با اشاره به جان باختن یکی از کودکان در یکی از استخرهای تحت نظارت شهرداری، گفت: باید به این موضوع توجه شود که استخر «یاد یاران» به بخش خصوصی واگذار شده است و شهرداری تنها مالک این استخر است اما ما بنا داریم در یک زمان‌بندی کوتاه تمامی بخش ورزشی شهرداری را دوباره به سازمان ورزش شهرداری برگردانیم و شاهد یک مدیریت ورزشی یکپارچه در شهرداری باشیم.

وی اضافه کرد: شورای شهر و بویژه کمیسیون فرهنگی به هیچ عنوان مخالف موسیقی نیست اما در این زمینه براساس رسالت و اعتقادات خود عمل خواهیم کرد به طوریکه بسیاری از کارهای اساسی نظام در بحث موسیقی پیشرفت کرده است که از جمله می‌توان به موضوع جنگ و ۸ سال دفاع مقدس اشاره کرد.

ناصحی در پایان اشاره کرد: شورای شهر برای رفع آسیب‌های اجتماعی در سال ۹۳، ۷۱ میلیارد تومان اختصاص داده است که این رقم نسبت به سال‌های گذشته بی‌نظیر است.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۵٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=10251

برچسب ها