به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ سردار محمد زارعی در دومین همایش ملی مجمع خیرین یاریگران زندگی که صبح امروز _سه شنبه- با حضور جمعی از خیرین، کارآفرینان و فعالان اجتماعی در سالن شهید شکاری ستاد مبارزه با موادمخدر برگزار شد، با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بحث آسیبها میفرمایند مهمترین آسیب اجتماعی «اعتیاد» است و در این آسیب توجه به دو موضوع معتاد و قاچاقچی را مورد تأکید قرار دادهاند که برای هر کدام باید برنامه داشته باشید، باید چرخه مبارزه با اعتیاد طوری طراحی شود که اعتیاد متوقف شده و ادامه نیابد و فرد معتاد بعد از ترک هم به چرخه اعتیاد برنگردد.
وی افزود: مراکز ترک اعتیاد باید تبدیل به کارگاههای مهارتآموزی و اشتغالزایی شوند، چرا که مردمی سازی و توانمندسازی اموری بسیار مهم است تا معتاد در جامعه موردپذیرش قرار گیرد که این با کمک خیرین محقق میشود.
معاون ارشد دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: در برخی موارد محدودیتهایی در حوزه مالی و بودجه دولتی وجود دارد، البته با این شرایط، کار به نتیجه میرسد ولی به لحاظ زمانی، طولانیتر انجامپذیر است، از این رو حل به موقع این مسئله فقط به دست خیرین اتفاق میافتاد.
زارعی با اشاره به کمکهای خیرین افزود: از مدت زمان راهاندازی مجمع خیرین یاریگران زندگی تاکنون، خیرین ۶۰۰ میلیارد تومان در موضوعات مختلف کمک کردهاند و با توجه به تأکید استفاده از ظرفیت همه منابع در مبارزه با موادمخدر بهویژه خیرین، ما به ظرفیت مهم این عزیزان در امور مختلف نیاز داریم.
وی با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که در برنامه هفتم بر ما تکلیف شده است، افزایش مانایی و درمان معتادان به میزان ۵ درصد است، اظهار کرد: در این زمینه توسط مجمع خیرین باید برنامهریزیهای لازم انجام شود و اقدامات لازم بهصورت متوازن در بقیه استانها نیز انجام گیرد.
پروژههای خیرین در کوتاهترین زمان به ثمر مینشیند
فاطمه رضایی؛ دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان نیز در سخنان خود گزارشی از پروژه اشتغال معتادان رهایییافته در زنجان ارائه داد.
وی گفت: این پروژه که قرار بود طی دو سال و در سه فاز انجام شود، با همکاری و مشارکت خیرین تنها در پنج ماه به پایان رسید و این نشان از توان بالای مردم و مشارکت جدی آنان در امور خیر دارد.
این همایش، پس از تقدیر از خیرین شاخص کشوری به پایان رسید.