• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
13

رهیافت اصلی مبارزه با مواد مخدر باید اجتماعی و فرهنگی باشد

  • کد خبر : 10203
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

 دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان گفت: رهیافت اصلی مبارزه با مواد مخدر باید اجتماعی و فرهنگی باشد بنابراین می طلبد همگان به این مهم توجهی ویژه داشته باشند.به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر پراوزان ظهر یکشنبه در جلسه این شورا افزود: مواد مخدر یک مسئله اجتماعی است، به این معنا که نخست […]

 دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان گفت: رهیافت اصلی مبارزه با مواد مخدر باید اجتماعی و فرهنگی باشد بنابراین می طلبد همگان به این مهم توجهی ویژه داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر پراوزان ظهر یکشنبه در جلسه این شورا افزود: مواد مخدر یک مسئله اجتماعی است، به این معنا که نخست بخش گسترده اي از جامعه درگیر این مهم به طور مستقیم و غیرمستقیم هستند و با آسیب ها و تهدیدات آن دست و پنجه نرم می کنند و دیگر اینکه نگرانی هاي گسترده اي را در سطح اقشار مختلف جامعه، خانواده ها و نخبگان و مسئولان پدید آورده است.

وی همچنین اظهارداشت: به علاوه از منظري دیگر نیز این مسئله داراي زمینه ها و ابعاد اجتماعی است بنابراین باید با تکیه بر تحلیل هاي اجتماعی جامع نگر نقش و تاثیر عوامل فردي، اقتصادي، سیاسی، فرهنگی و بین المللی را در ترکیب و تلفیق با یکدیگر بر شیوع مسئله و نحوه مقابله با این مهم مورد توجه قرار داد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان گفت: تاکید بر عوامل اجتماعی به این معناست که مسئله مواد مخدر وابسته به مختصات جامعه است و بدون توجه به بافت اجتماعی نمی توان ابعاد این مهم را شناخت.

وی افزود: در مسئله مواد مخدر چه به لحاظ تولید مواد، چه عرضه مواد، چه مصرف و چه در مورد مبارزه و مداخله در آن همواره با انسان سروکار داریم که بدون اقناع و پذیرش وي هیچ یک از راهبردها و سیاست ها در زمینه کنترل مواد مخدر اثربخش نخواهد بود.

پراوزان بیان داشت: برای اجرای با قوت راهبردهاي کنترل، کاهش عرضه و غیره مواد مخدر نیاز به همکاري، مشارکت همدلانه و مسئولانه آحاد مردم هستیم.

وی افزود: زمینه هاي فرهنگی طرد و اجتناب از مواد مخدر و فعالیت هاي مرتبط با این مهم در تمامی سطوح باید در اولویت راهبردهاي مبارزه با مواد مخدر قرار گیرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان گفت: مسئله مواد مخدر متاثر از ساختارهاي اجتماعی – فرهنگی است و راهکار آن نیز به اصلاح و تغییر این ساختارها مربوط می شود.

وی تصریح کرد: مسئله مواد مخدر در رابطه و تعامل مستقیم با سایر مسائل اجتماعی از قبیل فقر و محرومیت، حاشیه نشینی، بیکاري، بیگانگی اجتماعی، گسست نسلی، بحران هویت، افت تحصیلی، آسیب هاي نظام خانواده، طلاق، مفاسد اقتصادي، قانون گریزي و غیره قرار دارد.

پراوزان یادآورشد: بدون اتخاذ سیاست عملی و کارآمد در زمینه مسائل اجتماعی مزبور عدم موفقیت در مبارزه با مواد مخدر نیز چندان دور از انتظار نخواهد بود.


منبع خبر: مهر ۹۳٫۵٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=10203

برچسب ها