مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: باید روند رشد آسیبهای اجتماعی در کشور کنترل شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از سبزوار، سید حسن موسوی صبح امروز در جلسه ستاد هماهنگی سکونتگاههای غیر رسمی سبزوار که در محل شهرداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: سالانه بیش از ۶ هزار تن مواد مخدر از مرز افغانستان وارد کشور میشود.
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه ۲۵ درصد مشروبات الکی وارداتی و ساخته شده توسط نیروی انتظامی در کشور کشف میشود، تصریح کرد: همه این موارد آسیبهای اجتماعی است که در سطح کشور ما دارای ظهور و بروز است.
وی با تاکید بر اینکه بزرگترین سرمایههای کشور سرمایه اجتماعی هستند، خاطرنشان کرد: مواد مخدر، ناهنجاریهای اجتماعی، حمله به بنیان خانواده و از هم پاشیده شدن خانوادهها همه منجلابهایی هستند که معضلات و آسیبهای اجتماعی بانوان را به سمت آن هدایت میکنند.
موسوی با بیان اینکه اعتیاد و گسترش آسیبهای اجتماعی بر حوزههای مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی تاثیر میگذارد، تصریح کرد: بروز حوادثی مانند قتل، سرقت، کودک آزاری همه از آسیبهای اجتماعی مهم در جامعه هستند که باید به آنها توجه شود.
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه قاچاق مواد مخدر دارای پایینترین ریسکها و بالاترین درآمدها است، یادآور شد: عواملی مانند کنجکاوی، لذت، تفریح از دلایل معتاد شدن یک فرد هستند و با وجود فعالیتهایی که در حوزه مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته هنوز هم ما در کشور شاهد ترانزیت مواد مخدر هستیم.
وی با بیان اینکه باید روند رشد آسیبهای اجتماعی در کشور کنترل شود، افزود: مقام معظم رهبری بحث ناتوی فرهنگی را مطرح کردند و سئوال اصلی اینجاست که با وجود تاکیدات رهبر معظم انقلاب ما چقدر به این مسئله توجه کردهایم.
منبع خبر: فارس ۹۳٫۵٫۲۶