• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
6

یک مقام وزارت بهداشت:سوء مصرف مواد مخدر محرک درکشور رو به افزایش است

  • کد خبر : 1015
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۴:۵۵

رییس دفتر سلامت روانی و اعتیاد وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی نسبت به استفاده ازمحرک های اعتیاد آوردرکشورهشدارداد وگفت:متاسفانه سوء مصرف مواد مخدر محرک در کشور رو به افزایش است. به گزارش خبرنگار ایرنا ، دکتر عباسعلی ناصحی روز دوشنبه در کارگاه پیشگیری سوء مصرف مواد محرک درجوانان در شیراز افزود:دراین میان مصرف مواد […]

رییس دفتر سلامت روانی و اعتیاد وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی نسبت به استفاده ازمحرک های اعتیاد آوردرکشورهشدارداد وگفت:متاسفانه سوء مصرف مواد مخدر محرک در کشور رو به افزایش است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، دکتر عباسعلی ناصحی روز دوشنبه در کارگاه پیشگیری سوء مصرف مواد محرک درجوانان در شیراز افزود:دراین میان مصرف مواد مخدر محرک (آمفتامین ها) در کشورمان بیش از سایر موارد رو به افزایش است.

وی ادامه داد:حشیش و بعد ازآن مواد محرک یا آمفتامین ها بیشترین مواد مخدر مورد مصرف دردنیاست که البته درمناطق مختلف جهان این آمار متفاوت است .

وی اظهارکرد:براساس بررسی های انجام شده، سوء مصرف مواد محرک دردنیا و کشورما افزایش داشته است و این درحالی است که در دهه اخیر بودجه های زیادی در کشور صرف پیشگیری درمان سوء مصرف مواد مخدر شده است .

ناصحی بیان کرد:هم اینک سوء مصرف محرک ها در کشور دارای شیوع ۶۵/۲ درصد در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال است و این نکته هم قابل توجه است که ۴۵ درصد از جمعیت مصرف کننده مواد مخدر در کشورمان زیر ۲۹ سال هستند .

وی گفت:در مناطق مختلف دنیا نوع مواد مخدر مصرفی متفاوت است و در ایران به ترتیب تریاک، شیره، سوخته تریاک، مواد محرک، کراک افغانی و هروئین بیشترین مصرف را دارد.

ناصحی افزود:ابتلا به بیماری های متعدد جسمی و روانی از جمله بیماری های عفونی و واگیر و در راس آنها ایدزاز عوارض مصرف مواد مخدر است .

وی بیان کرد:مواد محرک عوارض خیلی بیشتری نسبت به مواد مخدر سنتی دارند به گونه ای که در برخی موارد مشاهده می شود که نیمی از تخت های بیمارستان های روانی به این بیماران اختصاص یافته است .

ناصحی گفت:مبارزه با عرضه مواد مخدر و یا برنامه ریزی و اجرا در حیطه درمان نمی توانند به تنهایی موثر باشند بلکه باید در حیطه پیشگیری برنامه ریزی های علمی صورت گیرد تا بتوان به نتیجه مطلوب دست یافت .

وی ادامه داد:مهمترین سن برای پیشگیری، سنین کودکی و نوجوانی است وباید مداخلات و پیشگیری ها به شیوه علمی صورت گیرد تا نتیجه معکوس نداشته باشد .

این کارگاه که با همکاری نمایندگی صندوق کودکان ملل متحد(یونیسف) در ایران و دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شده است به مدت سه روز ادامه دارد. ک/۲


منبع خبر: ايرنا ۹۱/۱۲/۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1015

برچسب ها