رئیس پلیس امنیت اخلاقی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: با عملیات پاکسازی در یکی از محلات بیرجند، مرکز بزرگ توزیع مواد مخدر در استان شناسایی و عوامل آن دستگیر شدند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند ؛به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس خراسان جنوبی، سرهنگ محمدی با بیان این مطلب افزود: این مرکز يکي از بزرگترين مراکز توزيع مواد مخدر سنتي و صنعتي استان بود که با فعالیت در یکی از محلات شمال غرب بیرجند ، جوانان زيادي را به مصرف مواد مخدر آلوده کرده بود.
رئيس پليس امنيت اخلاقي فرماندهی خراسان جنوبي تصریح کرد: در عملیات غافلگیرانه انهدام این مرکز ۱۰ متهم مرد و ۸ متهم زن که بیشتر آنها افراد سابقه دار بودند ، دستگیر شدند .
سرهنگ محمدي تصریح کرد: در بازرسي از اين مرکز ، تعداد زيادي آلات و ادوات مصرف مواد مخدر به همراه مقادیری مواد مخدر سنتی و صنعتی کشف شد.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران ۹۳٫۵٫۲۲