معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر از تصويب سند جامع درمان و حمايتهاي اجتماعي در جلسه هیات وزیران دولت خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمان؛ بابك دینپرست معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در جلسه هماندیشی حوزههای مختلف کاهش تقاضای عضو شورا گفت: این هماندیشی بهمنظور بررسی مشکلات، نقاط قوت و ضعف و پیشنهادات در حوزه کاهش تقاضای مواد مخدر برگزار شده است.
وی با بيان اینکه مسئولین اجرای سند جامع پیشگیری اولیه از اعتیاد دستگاههای عضو کمیته فرهنگی و پيشگیری می باشند و ۸۰ درصد از اعتبارات آن از محل اعتبارات ذاتی دستگاهها، ۱۰ درصد از اعتبارات بودجه فرهنگي استان توسط استانداریها و ۲۰ درصد آن را از ستاد مبارزه باموادمخدر تامين ميشود، لذا براساس تفاهمنامه، دستگاهها موظف به اجرای فعالیتهای فرهنگی در راستای اجرایی شدن این سند میباشند.
معاون کاهش تقاضا ستاد با تاکید بر اینکه دستگاههایی چون بسیج، سازمان تبلیغات اسلامی، امور مساجد، دانشگاهها و آموزش و پرورش میتوانند به صورت خاص ستاد مبارزه با مواد مخدر را یاری کنند گفت: اختصاص اعتبار برای اجرای برنامه های مختلف فرهنگی جهت پرکردن اوقات فراغت افراد در معرض آسیب و جوانان و نوجوانان میتواند جایگزین مناسبی برای هزینه های پیشگیری و درمان اعتیاد به شمار رود.
وی اجرای طرحهایی چون شیوعشناسی در آموزش و پرورش، طرح خانه و مدرسه، شناسایی دانشآموزان در معرض خطر در سال ۹۳ را از جمله طرحهای مهم در امر پیشگیری از اعتیاد عنوان کرد و اظهار داشت: بهبود طرحهای درمانی در سیاستهای کلان مواد مخدر همچون جایگزین مواد مخدر کم خطر به جای مواد پر خطر میتواند ما را در کاهش تلفات مصرف مواد مخدر در کشور یاری كند.
دینپرست خبر از تصویب سند جامع درمان در جلسه هیات وزیران دولت داد و گفت: همچنين تدوین سند جامع توسعه مشارکتهای مردمی، تدوین پروتکل مراکز اقامتی و پروتکل درمان نوجوانان و بررسی طرحهای درمان نگهدارنده OT میتواند مجموعه فعالیت های دولت در ستاد مبارزه با مواد مخدر را برای کاهش تقاضا ، درمان و پیشگیری از اعتیاد کمک کند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمان۹۳٫۵٫۲۱