فرمانده انتظامی شهرستان ممسنی گفت: مأموران انتظامی این شهرستان ۱۵ کیلو و ۲۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک در بازرسی از یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ که در بطری جاسازی شده بود، کشف کردند.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، سرهنگ داوود امجدی با بيان اين مطلب افزود: مأموران انتظامی شهرستان هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی به یک دستگاه پژو ۴۰۵ که از مسیر قائمیه به نورآباد ممسنی در حال حرکت بود، مظنون شدند.
وی گفت: بلافاصله خودرو توقیف و در بازرسی از آن ۱۵ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک که در ۲۷ بطری آب معدنی و در باک خودرو جاسازی شده بود، کشف شد.
امجدی ادامه داد: در این رابطه راننده و سرنشین خودرو دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی از شهروندان درخواست کرد در صورت اطلاع از فعالیت قاچاقچیان، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
منبع خبر: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۳٫۵٫۲۱