• امروز : جمعه - ۳۱ شهریور - ۱۴۰۲
  • برابر با : 8 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Friday - 22 September - 2023
کل پست ها: 69844اخبار امروز : 0
1

اکثر خانواده های ایرانی نسبت به اعتیاد دغدغه دارند

  • کد خبر : 88067
  • 05 خرداد 1402 - 5:48
اکثر خانواده های ایرانی نسبت به اعتیاد دغدغه دارند
مشاور دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بر اساس نتایج پژوهش ها اکثر خانواده های ایرانی نسبت به اعتیاد دغدغه دارند کهمداخلات موثر، هدفمند، مستمر و مبتنی بر علم توسط تشکل های مردمی امری ضروری برای ایمن سازی نوجوانان و جوانان کشوراست.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر حمیدرضا صرامی در نشست فصلی گردهمایی توجیهی اموزشی کشوری مجریان طرح فرهنگی تربیتی چهره به چهره و چکامه گفت: سیستم هوشمند مواد مخدر و روان گردانها با راهبردهای جدید شامل تحویل سریع مواد در هر جا و هر زمان، تلاش برای قانونی سازی ماده کانابیس، گسترش روان گردانهای جدید در مقیاس ۱۱۲۷ نوع ماده شناخته شده، افزایش ۳۲ درصدی کشت مواد در افغانستان به دنبال نابودی نوجوانان و جوانان جوامع بوده و تمام هدفشان که از طریق استکبار جهانی در تقویت این جرم سازمان یافته در حال انجام است، دستیابی به اقتصاد حرام ناشی از پول های سیاه از فروش موادمخدر و روان گردان ها است.

وی افزود: بر اساس نتایج پژوهش ها اکثر خانواده های ایرانی نسبت به اعتیاد دغدغه دارند که مداخلات موثر، هدفمند، مستمر و مبتنی بر علم توسط تشکل های مردمی امری ضروری برای ایمن سازی نوجوانان و جوانان کشور است.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: برای ضربه زدن به استراتژی‌های سیستم مواد مخدر می بایست با راهبرد متمرکز بر فرد با دادن اطلاعات علمی و قابل قبول، با دوری از اغراق، تغییر باور و نگرش افراد و تبیین تبعات و عوارض مصرف مواد، آموزش مهارتهای زیستن، چگونه زیستن، بهتر زیستن، آموزش مهارتهای خود کنترلی، تاب آوری، ثبات هیجانی، ارتباطات موثر و مهار استرس آنان را در برابر تهاجم مصرف مواد توانمند کرد.

صرامی افزود: با راهبرد متمرکز بر والدین می بایست آموزش سبک فرزندپروری صحیح، آموزش راجع به عوارض مصرف مواد، علائم مصرف، آموزش ارتباطات صحیح با فرزندان، تقویت پیوندهای خانوادگی، وضع مقررات واضح در منزل، الگوی خوب بودن و نظارت برفرزندان مبنی بر اینکه فرزندشان الان کجاست، چکار می کند و با چه کسی است، سبب خواهد شد محیط منزل برای فرزندان آرامش زا بوده و آنان به سمت آرامش های کاذب نروند.

وی گفت: با تقویت راهبرد متمرکز بر دوستان از طریق تقویت نظام راهنما و رهجو نسبت به ترویج مهارت دوست یابی می‌بایست اقدام کرد.

دبیر هیات اندیشه ورز ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: اقدامات چهره به چهره در محله‌ها می‌بایست با تعیین هدف، سنجش برای ارزیابی میزان تاثیر گذاری، به دور از آرمان گرایی و در چارچوب زمان معین اجرا شود تا شاهد مصون سازی آحاد جامعه باشیم.

صرامی با تاکید به مربیان طرح چهره به چهره مبنی بر اینکه اقدامات شما می بایست مبتنی بر پشتوانه های علمی باشد، عنوان کرد: عمیق نگری، دقیق نگری، روشهای سیستماتیک و تدابیر کنشی سبب ارتقا اثر بخشی اقدامات خواهد شد.

وی همزمان با موضوعات آموزشی، توجه به رفع مشکلات در نطام جامعی را یادآور شدند.

لینک کوتاه : http://news.dchq.ir/3/?p=88067
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
  • 211 بازدید
  • بدون دیدگاه