گیلان- فرزین رحیم نظری سرپرست دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با موادمخدر کشور در این مراسم گفت: حلقه مفقوده در مراکز ترک اعتیاد ، مبحث اشتغال در حین درمان است.
وی با تاکید بر ایجاد شرایط اشتغالزایی برای بیماران دچار اعتیاد در مراکز درمان اعتیاد خاطر نشان کرد: به منظور تحقق مبحث مراقبت پس از درمان و به واسطه ایجاد اشتغال برای بیماران دچار اعتیاد در مراکز، از ظرفیت های خیرین نیکوکار استفاده کردیم تا فرد معتاد طی فرایند درمان در مرکز ماده ۱۶، کسب و کار و اشتغالزایی خود را راه اندازی کند.
سرپرست دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد همچنین اشتغالزایی برای فرد معتاد را سبب آسودگی خاطر او پس از خروج دانست و گفت: اشتغالزایی و ایجاد کسب و کار توسط فرد بهبود یافته از بروز بسیاری از آسیب های اجتماعی مانند طلاق، دوری ازخانواده، پرخاشگری و سایر موارد جلوگیری می کند و این به منزله موفقیت در امر درمان است.
در ادامه این مراسم حسین مصطفی پور معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان بر ایجاد بستر مناسب برای تحکیم بنیان خانواده در پیشگیری از وقوع آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد تاکید کرد و گفت: اولین مجموعه ای که از اعتیاد صدمه می بیند خانواده است که در این راستا می بایست برنامه های فرهنگی اجتماعی بیشتری برای تحکیم بنیان خانواده ها در نظر گرفت.
وی نقش خانواده ها را در فرایند درمان بیماران دچار اعتیاد بسیار تاثیر گذار دانست و گفت: خانواده ها با حمایت و ایجاد انگیزه می توانند تاثیر بسیاری در روند درمان بیماران خود داشته باشند و می توان با انجام مشاوره های روانشناسی بین فرد معتاد و خانواده بسیاری از مشکلات درمان را برطرف کرد.
مصطفی پور از دستگاه هایی که در مباحث مربوط به اعتیاد دغدغه مند هستند، تشکر کرد و افزود: در بحث جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر مردان، در استان گیلان اقدامات مناسبی صورت گرفته و انتظار می رود که بازهم دستگاه های مربوطه پای کار باشند تا دیگر شاهد حضور هیچ معتاد متجاهری در سطح شهر و استان نباشیم.
همچنین دکتر حمیدرضا امام پناهی فرماندار شهرستان رشت در این مراسم ابراز امیدواری کرد که در پی افتتاح مرکز درمان اعتیاد ماده ۱۶ استان گیلان در شهر رشت اتفاقات خوبی رقم بخورد و باعث کاهش ناهنجاری های اجتماعی شود.
وی خاطرنشان کرد: طبق دستور استاندار گیلان پیگیر مسائل هستیم تا بتوانیم خدمات این مراکز را به کل استان و شهرستان انتقال دهیم تا انشاالله بیماران دچار اعتیاد طی انجام مراحل کامل درمان به آغوش گرم خانواده بازگردند.
گفتنی است؛ مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب ماده۱۶ بانوان استان گیلان با ظرفیت ۵۰ نفر در پی تأکید استاندار و دستگاه قضائی استان و تصویب آن در شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان، به بهره برداری رسید.
پیش از این نیز در هفته دولت سال جاری، مکان جدید مرکز نگهداری و درمان ماده۱۶ آقایان با افزایش ظرفیت از ۵۰ نفر به ۲۵۰ نفر با حضور دکتر عباسی استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان، افتتاح شده بود.
مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان متجاهر ویژه بانوان در رشت افتتاح شد
مرکز جامع نگهداری، درمان اعتیاد و کاهش آسیب ماده ۱۶ بانوان استان گیلان در شهرستان رشت افتتاح شد.
لینک کوتاه : http://news.dchq.ir/3/?p=85999
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان
- 153 بازدید
- بدون دیدگاه