یزد- محبوبه وفائیان دبير کمیته فرهنگی و پیشگیری شورا گفت: با توجه به وسعت آسيب هاي اجتماعي، نبايد به فعاليت هاي روتین دستگاهی بسنده کنیم و ضرورت دارد اقدامات فرهنگي و پيشگيري بصورت فوق العاده و جهادی در دستورکار باشد.
وی با اشاره به تهیه و تدوین طرح محله محور اعتیاد خاطرنشان کرد: این طرح بر اساس الگوی مشارکت مردم و همکاری آگاهانه آنان تدوین شده و در نظر دارد با ارتقاء کیفیت زندگی، ایجاد نشاط و شادی به عنوان یکی از عوامل موثر در پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی و کاهش مشکلات فردی و اجتماعی به آنها برای پیشگیری از اعتیاد کمک کند.
وفائیان تصریح کرد: این پروژه در نظر دارد با پیاده سازی الگوی محله محور در پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دو فاز(فاز اول یک محله به عنوان نمونه و فاز دوم ۱۰ محله شهر یزد) علاوه بر کاهش نرخ بروز و شیوع آسیب های اجتماعی در محل به افزایش سرمایه های اجتماعی، احساس مسئولیت اجتماعی در بین افراد محله و همچنین افزایش نشاط اجتماعی و خانوادگی کمک کند.
وی گفت: اجرای طرح محله محور پیشگیری از آسیب های اجتماعی خاصه مصرف مواد مخدر در ۱۰ محله اسکان، حسن آباد، چاه ملکی، فهادان، رحمت آباد پائین، صدرآباد، اکرمیه، امام شهر، مردآباد و آزاد شهر با مشارکت NGO ها و سایر تشکل های اجتماعی مانند مساجد، هیئت های مذهبی و معتمدین و افراد شاخص علمی و فرهنگی محله انجام خواهد شد.
سپس تفاهم نامه مربوط به دستگاه های اجرایی شامل اداره کل ورزش و جوانان و تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تشریح و مورد تبادل نظر اعضاء جلسه قرار گرفت.
طرح محله محور اعتیاد در شهر یزد اجرا می شود
دهمین جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد با حضور اعضای این کمیته به منظور ارائه گزارش روند اجرای مصوبات جلسه قبل، گزارش اجرای تفاهم نامه اداره کل ورزش و جوانان و اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد.
لینک کوتاه : http://news.dchq.ir/3/?p=85272
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد
- 76 بازدید
- بدون دیدگاه