• امروز : یکشنبه - ۱۳ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 12 - رمضان - 1444
  • برابر با : Sunday - 2 April - 2023
کل پست ها: 68809اخبار امروز : 0
2

شناسایی ۴ آزمایشگاه تولید مواد مخدر صنعتی/ ۱۷۷ قاچاقچی در تهران دستگیر شدند

  • کد خبر : 83371
  • 08 آذر 1401 - 11:20
شناسایی ۴ آزمایشگاه تولید مواد مخدر صنعتی/ ۱۷۷ قاچاقچی در تهران دستگیر شدند
رئیس پلیس پایتخت از شناسایی و انهدام چهار آزمایشگاه بزرگ تولید مواد مخدر صنعتی و دستگیری ۱۷۷ قاچاقچی مواد مخدر خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار حسین رحیمی روز دوشنبه در حاشیه اجرای طرح ظفر پلیس مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران گفت: مبارزه بی‌امان ماموران مواد مخدر در پایتخت علیه قاچاقچیان و خرده فروشان همچنان ادامه دارد و به دنبال آن هستیم تا میدان را بر افرادی که سعی دارند مواد مخدر در شهر توزیع کنند، تنگ کنیم.

وی افزود: در نوزدهمین مرحله از طرح رعد پلیس مواد مخدر موفق شدیم چهار تن و ۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل تریاک، حشیش، شیشه، گل و سایر مواد مخدر را کشف کنیم همچنین در این مرحله از طرح ظفر ۱۷۷ قاچاقچی عمده دستگیر و ۱۹ دستگاه خودرو که برای جابه‌جایی انواع مواد مخدر استفاده می‌شدند، توقیف شدند.

رحیمی با اشاره به اینکه ۱۶ باند عمده وارد کننده مواد مخدر به پایتخت شناسایی و منهدم شد، گفت: چهار آزمایشگاه تولید مواد مخدر صنعتی در کشور شناسایی و منهدم شد و عناصر اصلی آن دستگیر شدند.

وی با اشاره به ۱۷ طرح پاکسازی و نظارت محورهای مواصلاتی منتهی به تهران گفت: ماموریت‌هایی که در مسیرهای مواصلاتی به تهران اجرا شد، یک تن و ۶۵۸ کیلوگرم مواد مخدر در مبادی ورودی به تهران کشف شد و قاچاقچیان دستگیر شدند.

رحیمی ادامه داد: ۲۷۲ کیلوگرم مواد روانگردان از جمله قرص‌های لاغرکننده، سیگارهای روغنی که حاوی ماده مخدر شیشه هستند از عطاری‌ها و مواد فروشان پایتخت کشف شد.

به گفته رئیس پلیس پایتخت، ده‌ها کیلوگرم مواد مخدر به ویژه شیشه در پوشش ظروف سفالی، لباس و پرده قرار بود از تهران به مقصد اروپا قاچاق شود که با زیرکی ماموران مبارزه با مواد مخدر شناسایی و توقیف شدند.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح هفت منزل در محله شوش، مولوی و هرندی که مرکز فروش مواد مخدر بودند، پلمب و ۱۹ قبضه سلاح گرم و سرد از مواد فروشان کشف شد.

لینک کوتاه : http://news.dchq.ir/3/?p=83371