• امروز : شنبه - ۸ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 16 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Saturday - 30 September - 2023
کل پست ها: 69869اخبار امروز : 5
4

مدیرکل دفتر بازرسی و هماهنگی امور استان‌ها ستاد مبارزه با موادمخدر منصوب شد

  • کد خبر : 81896
  • 12 مهر 1401 - 14:05
مدیرکل دفتر بازرسی و هماهنگی امور استان‌ها ستاد مبارزه با موادمخدر منصوب شد
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر طی حکمی "رحمت اله صادقی" را به‌عنوان مدیرکل دفتر بازرسی و هماهنگی امور استان‌ها در ستاد منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر اسکندر مؤمنی در این حکم آورده است:
جناب آقای رحمت اله صادقی
سلام علیکم
با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده‌ جنابعالی، به موجب این حکم شما را به مدت سه سال در سمت مدیرکل دفتر بازرسی و هماهنگی امور استان‌ها منصوب می‌نمایم.
لازم است با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند و به‌منظور ارتقاء کمی و کیفی فعالیت‌های شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌ها و همچنین ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو و مرتبط با ستاد مبارزه با موادمخدر در سطوح ملی و استانی و با انجام بازرسی‌های منظم و برنامه‌ای براساس برنامه‌ها و اهداف کلان ستاد و اولویت‌های تعیین شده نسبت به نظارت بر حسن انجام امور گزارش‌های لازم اقدام نمائید.
توفیق شما را در راستای انجام این مأموریت خطیر و اجرای اهداف و برنامه‌های دولت خدمتگزار در ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» از درگاه پروردگار قادر متعال خواستارم.

لینک کوتاه : http://news.dchq.ir/3/?p=81896
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
  • 356 بازدید
  • بدون دیدگاه