• امروز : جمعه - ۳۱ شهریور - ۱۴۰۲
  • برابر با : 8 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Friday - 22 September - 2023
کل پست ها: 69844اخبار امروز : 0
5

خانه خلاق و نوآوری در مرکز نوآوری یاریگران زندگی راه اندازی می شود

  • کد خبر : 78426
  • 28 خرداد 1401 - 8:36
خانه خلاق و نوآوری در مرکز نوآوری یاریگران زندگی راه اندازی می شود
با همکاری معاونت کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی و بنیاد خیریه دکتر نبی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خانه خلاق با هدف جذب و توسعه استارت‌آپ‌های اجتماعی در مرکز نوآوری یاریگران زندگی راه‌اندازی می شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ در جلسه ای با حضور دکتر محمد جمالو معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی و دکتر نبی مدیر بنیاد نیکوکاری دکتر نبی، موضوع راه اندازی خانه خلاق، ذیل مرکز نوآوری یاریگران زندگی با هدف بسترسازی لازم برای جذب استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان فعال در اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی کشور در حوزه های مختلف مبارزه با مواد مخدر از جمله پیشگیری، درمان، صیانت و اشتغال بررسی و به تصویب رسید.
از اهداف اصلی این خانه خلاق می توان به دانش بنیان نمودن اقدامات و برنامه‌های حوزه های پیشگیری، درمان و صیانت از جمله رصد و پایش سلامت مددجویان و بهبودیافتگان، ساخت و توسعه و کاربردی نمودن تجهیزاتی نظیر دستبندهای الکترونیکی و … اشاره کرد.
جمالو در پایان جلسه ابراز داشت: راه‌اندازی این خانه خلاق، فرآیند دانش بنیان نمودن اقدامات و برنامه های حوزه کاهش تقاضا را بیش از پیش تسریع خواهد کرد.

لینک کوتاه : http://news.dchq.ir/3/?p=78426
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
  • 272 بازدید
  • بدون دیدگاه