• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73639اخبار امروز : 5
10

طرح «یاری‌گران زندگی» در ۲۰درصد مراکز آموزشی لرستان اجرایی می‌شود

  • کد خبر : 58866
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۹:۲۰

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: ۲۰ درصد مراکز آموزشی لرستان و ۵۰ درصد مراکز آموزشی بروجرد برای اجرای طرح «یاری‌گران زندگی» ورود کرده‌اند. به گزارش خبرنگار مهر، محمود آشناگر امروز چهارشنبه در شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان در محل فرمانداری بروجرد گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد زندانیان به طور […]


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: ۲۰ درصد مراکز آموزشی لرستان و ۵۰ درصد مراکز آموزشی بروجرد برای اجرای طرح «یاری‌گران زندگی» ورود کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود آشناگر امروز چهارشنبه در شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان در محل فرمانداری بروجرد گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد زندانیان به طور مستقیم، ۲۵ درصد زندانیان به طور غیر مستقیم و به طور کلی ۷۰ درصد زندانیان در سطح کشور جرایم مربوط به مواد مخدر دارند.

وی تصریح کرد: حدود ۹۰ درصد زنان در زندان‌ها جرایم مربوط به مواد مخدر را مرتکب شده اند و بیشترین مرگ و میر بعد از تلفات جاده‌ای، سو مصرف مواد مخدر در کشور است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان افزود: اعتیاد عامل ۶۵ درصد همسرآزاری ها، ۵۵ درصد طلاق‌ها، ۳۰ درصد کودک آزاری‌ها، ۲۳ درصد از نزاع‌ها و ۲۰ درصد جرایم منافی عفت در کشور است.

آشناگر با بیان اینکه مواد مخدر باید بدترین منکرات در سطح کشور به حساب بیاید، ادامه داد: اعتیاد معضلی است که در جامعه به وجود آمده است و وظیفه آحاد جامعه مبارزه با مواد مخدر و شناخت خطرات آن در سطح جامعه است.

وی تاکید کرد: باید مسئولانه به موضوع مواد مخدر ورود پیدا کنیم چرا که این‌مساله به ویژه در بین جوانان رو به افزایش است به طوری که در سال ۲۰۰۹ حدود ۱۰۶ نوع ماده روان گردان و امسال ۸۰۰ نوع ماده روان گردان در جهان وجود دارد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با بیان اینکه یکی از سیاست‌های شورای مبارزه با مواد مخدر اجرای طرح یاریگران زندگی است، اظهار داشت: هم اکنون این طرح در حال اجرا است و تمام آحاد جامعه را نسبت به خطرات مواد مخدر آگاه می‌کند.

آشناگر گفت: در حال حاضر این طرح در آموزش و پرورش کلید خورده و ۲۰ درصد مراکز آموزشی کشور، ۲۰ درصد مراکز آموزشی لرستان و ۵۰ درصد مراکز آموزشی بروجرد به آن ورود پیدا کرده اند.

وی با انتقاد از چرخه باطل ترک اعتیاد در بین افراد معتاد، ادامه داد: متأسفانه فرآیند مبارزه با مواد مخدر پروسه‌ای ناقص است و مشاهده می‌کنیم برخی از معتادین پس از چندین بار مراجعه به مراکز ترک اعتیاد مجدد به چرخه اعتیاد برمی گردند و این درمان معتادان درمانی ناقص است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان تاکید کرد: این موضوع عوامل متعدی دارد که باید ریشه یابی شود که در مراکز ترک اعتیاد یا پروتکل‌ها اجرا نمی‌شود یا پروتکل‌هایشان کار ساز نیست.

آشناگر افزود: مسئولان و مردم باید تمام همتشان را برای پیشگیری از ابتلای دانش آموزان و دانشجویان بکار ببرند چون پیشگیری تنها راه نجات جامعه در راستای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد است که البته یکی از این راه‌ها اجرای طرح یاریگران زندگی در سطح مدارس کشور است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۶ سازمان مردم نهاد فعال در زمینه مواد مخدر در لرستان وجود دارد، گفت: وضعیت فعالیت سازمان‌های مردم نهاد در لرستان مناسب نیست و این تعداد سازمان در زمینه مبارزه با مواد مخدر پایین بوده که متأسفانه در بروجرد با وجود ۴ سازمان مردم نهاد پایین‌ترین آمار را در بین شهرستان‌های لرستان دارد و از این تعداد یک سازمان با شورای مبارزه با مواد مخدر استان هماهنگی دارد.


منبع: مهر ۹۸٫۱۰٫۱۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=58866

برچسب ها