معاون سياسي ، امنيتي و دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان در همايش پيشگيري از اعتياد گفت: بياراده ساختن جوان مسلمان ايراني از سياستهاي استکباري غرب است و و دشمن موضوع موادمخدر و اعتياد را دستآويزي براي رسيدن به اين هدف شوم خود قرار داده است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ عليرضا جمشيدي در اين همايش كه ويژه رؤساي آموزش و پرورش و مديران مدارس اين استان برگزار شد، اظهار داشت: سياست استکباري جهان غرب همواره بر اين اصل استوار است تا جوان مسلمان ايراني را بياراده، بياثر و به دور از علم و دانش نگاه دارد و موضوع موادمخدر و اعتياد را دستآويزي براي رسيدن به اين هدف شوم خود قرار دهد.
وي تصريح کرد: همواره يک تقابل فکري و انديشهاي آشکار بين اسلام و تفکر ليبراليستي غرب وجود دارد و اين يک واقعيت قابل لمس است که آنها اساسا با داشتن علم، دانش و فناوري در نظام جمهوري اسلامي به عنوان پرچمدار اسلام در جهان مخالفت دارند.
دبير شوراي هماهنگي استان ادامه داد: يکي از مصاديق آشکار اين موضوع همين مخالفت دشمنان نظام با دستيابي دانشمندان جوان ما به فناوري صلحآميز هستهاي و بومي ساختن اين دانش توسط جوانان برومند اين مرز و بوم است و اين هيچگاه براي آنها قابل باور و تحمل نخواهد بود.
سالانه ۶ ميليارد دلار از طريق توليد و خريد و فروش مواد مخدر پول جا به جا ميشود
جمشيدي با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب تصريح کرد: اينکه ما بايد معتقد و پايبند به آرمانها، واقعيات و راهبردها باشيم در هر حوزهاي قابل درک است و امروز اين يک واقعيت است که در همسايگي ما در کشور افغانستان سالانه ۶ ميليارد دلار از طريق توليد و خريد و فروش مواد مخدر پول جا به جا ميشود.
وي بيان داشت: وظيفه همه ماست تا به عنوان يک مسلمان مدعي قرآن، سيره نبوي و فرهنگ علوي با استفاده از راهبردهاي مناسب در پيشگيري از اعتياد به آرمانهاي مد نظرمان در اين حوزه دست يابيم و پايه اوليه اين راهبردهاي پيشگيرانه را بايد در نظام تعليم و تربيت پي گرفته و استمرار ببخشيم.
وي با اشاره به سياستهاي مبارزه با موادمخدر در کشور، اتخاذ راهکارهاي پيشگيرانه با بهرهگيري از امکانات دولتي و غيردولتي را مهمترين فعاليت در اين حوزه عنوان کرد و افزود: فعاليتهاي پيشگيرانه بايد با تقويت باورهاي ديني مردم همراه بوده و اقدامات فرهنگي، هنري، ورزشي، آموزش و تبليغات در محيطهاي آموزشي و خانوادهها در دستور کار متوليان اين حوزه قرار گيرد.
معاون سياسي امنيتي استاندار گلستان خاطرنشان کرد: امروز مبارزه و مقابله با اعتياد و موادمخدر با نگاه پيشگيرانه در حوزههاي فکري و انديشهاي به ويژه در نظام تعليم و تربيت در رأس همه امور قرار دارد.
جمشيدي همچنين بر اهميت اتخاذ تدابير لازم براي حمايتهاي اجتماعي مانند مسأله اوقات فراغت نوجوانان و جوانان، مشاوره، اشتغال و ارتباط مستمر خانه و مدرسه تأکيد کرد و گفت: نقش علما، روحانيون، ائمه جمعه و جماعات، مديران مدارس، معلمان و مربيان در حوزه مبارزه با موادمخدر بسيار پررنگ و برجسته است و امروز بايد همه بدانند که موادمخدر و اعتياد چه پديده خطرناکي و بلاي خانمانسوزي است و سن و جنسيت هم نميشناسد و هر آن ممکن است در خانه هر کسي را به صدا درآورد.
وي در پايان اذعان کرد: بهترين روش براي مبارزه با موادمخدر، فعاليتهاي پيشگيرانه و آموزش مهارتهاي زندگي است که نظام تعليم و تربيت و در رأس آن وزارت آموزش و پرورش بايد به عنوان يک رسالت و مأموريت خطير در اين حوزه ورود کرده و نسل جوان ما را که همگي به نوعي از خانواده و جنس اين وزارتخانه مهم به شمار ميروند از خطرات ناشي از اعتياد و آسيبهاي وابسته به آن آگاه کرده و دور نگاه دارد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان۹۲/۷/۱۵