• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73642اخبار امروز : 8
8

افزايش دو برابري كشفيات مواد مخدر استان گلستان در ۶ ماهه نخست امسال

  • کد خبر : 3318
  • ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ - ۵:۲۲

دبير شوراي هماهنگي مبارزعه با مواد مخدر استان گلستان گفت: در حوزه کشفيات مواد مخدر پيشرفت و رشد قابل ملاحظه‌اي داشته‌ايم و بنا بر گزارش نيروي انتظامي استان با افزايش دو برابري کشفيات نسبت به مدت مشابه در سال قبل مواجه بوده‌ايم.  به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ عليرضا […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزعه با مواد مخدر استان گلستان گفت: در حوزه کشفيات مواد مخدر پيشرفت و رشد قابل ملاحظه‌اي داشته‌ايم و بنا بر گزارش نيروي انتظامي استان با افزايش دو برابري کشفيات نسبت به مدت مشابه در سال قبل مواجه بوده‌ايم.
 
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ عليرضا جمشيدي در ششمين جلسه اين شورا افزود: قطعاً يکي از مهمترين عوامل اين پيشرفت که در ساير حوزه‌ها و کميته‌هاي ذيل شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر هم مشهود است، گستردگي دامنه فعاليت‌ها و اثربخشي دلسوزانه اعضاء شورا است.
 
وي برگزاري مستمر جلسات شورا و پيگيري مصوبات آن را از ديگر عوامل مهم در پيشرفت‌هاي بوجود آمده در اين حوزه برشمرد و بر ضرورت برگزاري مستمر جلسات در شهرستان‌ها به رياست فرمانداران و جلسات کميته هاي فرعي، تأکيد کرد.
 
دبير شوراي هماهنگي استان خاطر نشان کرد: فرمانداران در شهرستان‌ها فضاي اقدامات خود را در حوزه مبارزه با مواد مخدر به گونه‌اي پيش ببرند که در راستاي توسعه فعاليت‌هاي فرهنگي و پيشگيرانه قرار داشته باشد.
 
جمشيدي ادامه داد: هرچقدر که فعاليت‌هاي پيشگيرانه و فرهنگي گسترش پيدا کند از آن سو با کاهش جرم، بزه و آسيب‌هاي اجتماعي مواجه خواهيم بود و ورودي پرونده به دستگاه قضايي كاهش خواهد يافت.
 
وي با تأکيد بر پاکسازي چهره شهرها و روستاهاي استان از معتاد متجاهر و همينطور مناطق آلوده اظهار داشت: براي پاکسازي چهره ظاهري شهرها و روستاها بايد با جديت وارد عمل شد و به‌طور نمونه کاري که در تپه قلعه خندان گرگان و يا در حوزه روستايي، اجراي طرح هادي كه در روستاي نومل انجام شده است، از جمله مصاديقي است که مي‌تواند بسيار موثر  واقع شود.
 
وي توسعه کمپ‌هاي ماده ۱۵ را از ضروريات استان خواند و تصريح کرد: طي يکسال گذشته ۳۰۰ نفر از معتادان دستگير شده به اين مراکز فرستاده شدند و انتظارمان اين است که با توجه به استقبال بسياري از معتادين جهت ترک در اين مراکز ضمن توسعه اين کمپ‌ها نسبت به راه‌اندازي آن در شهرهايي که فاقد مراکز ماده ۱۵ و همينطور مراکز MMT  مي‌باشند اقدام شود.
 
اين مقام مسوول در استان  همچنين بر بحث استانداردسازي کمپ‌هاي ماده ۱۵ تأکيد کرد و خواستار بازديد مستمر فرمانداران، دانشگاه علوم پزشکي و بهزيستي از اين مراکز شد.
 
جمشيدي در پايان گفت: در رابطه با بحث پيشگيري، حتماً در فصل بازگشايي مدارس، همايشي آموزشي با حضور روساي دانشگاه‌ها اعم از دولتي و آزاد، رؤساي آموزش و پرورش شهرهاي استان و مديران دبيرستان‌هاي استان با مديريت آموزش و پرورش استان در گرگان برگزار و مباحث مربوط به پيشگيري به اين عزيزان توسط کارشناسان و اساتيد خبره در اين حوزه منتقل خواهد شد.



منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان۹۲/۶/۲۷
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=3318

برچسب ها