دکتر محسن افشارچی با بیان اینکه با این اقدام، درست در جایی که آسیب های ناشی از اعتیاد زیاد است، می توانیم آموزش های حرفه ای داشته باشیم تا این آسیب ها تا حد امکان کمرنگ تر شود اظهارداشت: ما در این مسیر حرکت می کنیم و انرژی هم می گذاریم.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: در راستای پیشگیری از عوارض و تبعات ناشی از اعتیاد، خدمات کاهش آسیب در استان از طریق یک مرکزگذری، سرپناه شبانه و ۲ تیم سیار مستقل و یک مرکز سیار کاهش آسیب (موبایل سنتر) در دسترس است.
خانه دانشآموزی پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی، با حضور جمعی از مسئولان استان، روز یکشنبه 30 مرداد در اردوگاه امام خمینی(ره) زنجان افتتاح شد.
استاندار زنجان به همراه دادستان شهرستان زنجان و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، از فعالیتهای موسسه کنگره 60 بازدید کرد و از این بازدید از اختصاص زمین مناسب برای فعالیت اعضای این کنگره خبر داد.
استاندار زنجان گفت: کاهش آسیب های اجتماعی به عنوان اصل مهم مورد توجه قرار گیرد و در این زمینه همه نهادها باید تلاش کنند.
استاندار زنجان با تاکید بر لزوم تعیین شاخص برای رسیدن به هدفگذاریهای انجام شده گفت: در حوزه پیشگیری از اعتیاد و ذیل برنامههای شورای هماهنگی مبارزه مواد مخدر، تلاش و حرکت بر اساس شاخص های تعیین شده، رسیدن به آن را آسان و میزان موفقیت یا عدم کارایی آن را به خوبی روشن میکند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرزنجان گفت: حمایتهای اجتماعی در قالب ایجاد شغل برای معتادین بهبود یافته در استان زنجان با جدیت انجام می شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان زنجان گفت:بیش از ۲۰۰۰ معتاد که در مراکز MMT استان زنجان تحت درمان هستند، تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به فعالیت ۲۶ مرکز در حوزه درمان و کاهش آسیب های اجتماعی گفت: از این تعداد یک مرکز گذری و سرپناه شبانه، ۱۰ مرکز درمانی به صورت سرپایی، ۱۵ مرکز به صورت اقامتی و یک مرکز تبصره ۲ ماده ۱۶ برای نگهداری اجباری معتادان فعال است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان زنجان گفت: واکسیناسیون مسئولان و کادر مراکز MMT و کمپهای ترک اعتیاد استان زنجان به اتمام رسیده است.