رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته باند حرفهای تهیه و توزیع مواد مخدر در اردبیل شناسایی و دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان بیلهسوار اردبیل گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان بیلهسوار در یک عملیات هوشمندانه موفق به دستگیری یک شخص قاچاقچی و کشف ۲۳ کیلو و ۵۰۰ گرم انواع مواد مخدر شدند.
سازمان بسیج سازندگی و قرارگاه محرومیت زدایی سپاه استان اردبیل برای مشارکت در حوزه مبارزه با بلیه شوم اعتیاد اعلام آمادگی کردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با تأکید بر اهمیت بهرهگیری از مشارکت مردمی در پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی بهویژه معضل مواد مخدر، گفت: مبارزه مؤثر با این معضل، مستلزم استفاده حداکثری از ظرفیتهای مردمی بوده و مردم باید در فرآیند تصمیمسازی و اجرای برنامهها حضور فعال و مؤثر داشته باشند.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان اردبیل از دستگیری ۵ نفر قاچاقچیان و نگهدارندگان مواد مخدر و ۳۰۳ نفر معتاد و معتاد متجاهر در جریان اجرای طرح آرامش در شهر خبر داد.
فرمانده انتظامی شهرستان خلخال از اجرای طرح آرامش در شهر با هدف تشدید برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر خبر داد و گفت: با اجرای این طرح ۱۵ نفر دستگیر شدند.
فرمانده مرزبانی استان اردبیل از کشف ۲۰ گرم انواع مواد مخدر و دستگیری سوداگرا مرگ توسط ماموران مرزبانی این استان خبر داد.
سرپرست فرمانداری مشگین شهر با بیان اینکه مبارزه با قاچاق مواد مخدر یک وظیفه جمعی است بر لزوم اجتماعی کردن و آگاهی بخشی به خانواده ها در این مبارزه تاکید کرد.
رویداد استانی خاتم با حضور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی و جمع کثیری از خانواده های مشارکت کننده و تسهیلگران در تالار وزنه بردای اردبیل برگزار شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل گفت: امنیت مرزها مدیون جانفشانی و فداکاری های مرزبانان دلیر و انقلابی است.