نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در پیامی به مناسبت روز دانشجو گفت: دانشجویان کلید حل چالشهای اجتماعی مخصوصاً اعتیاد هستند.
نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در جریان سفر یکروزه به کرمان با خانواده سردار شهید مهدی توسنگ دیدار و از ایشان تقدیر کرد.
نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ایران برای تأمین نیاز دارویی خود نیازی به کشت خشخاش ندارد و شقایق الیفرا میتواند تا ۹۰ درصد مواد اولیه دارویی کشور را تأمین کند.
نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر اینکه بیسرپناهی، معتادان را دوباره به خیابانها بازمیگرداند، گفت: با وجود ۹۳ مرکز فعال در کشور، هنوز ۷ استان از داشتن مراکز نگهداری و بازتوانی محرومند.
فاز نخست دهکده امید و زندگی کرمان با حضور دکتر حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر افتتاح شد.
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر از کاهش شیوع HIV در میان معتادان تزریقکننده موادمخدر خبر داد.
دکتر حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر به همراه هیأت همراه در سفری یک روزه به کرمان سفر کرد.
معاون مبارزه با موادمخدر ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: هیچ کدام از موضوعات درباره کشت خشخاش و شایعه آزادسازی کشت آن صحت ندارد.
نشست اندیشهورزی ستاد مبارزه با مواد مخدر به ریاست دکتر حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیسجمهور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر و با حضور جمعی از مسئولان عالیرتبه اجرایی، قضائی و اجتماعی کشور در دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد که در این جلسه به بررسی نقاط تحولآفرین لایحه قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر پرداختند.
معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: الگوی مصرف موادمخدر در زنان پرخطرتر از مردان است.